Skip to content
menu-brown
close-brown

Meistä

Meille on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen itseesi ja ulkonäköösi. Luotettavat ja kokeneet plastiikkakirurgian ammattilaiset pitävät huolen siitä, että saat parasta mahdollista hoitoa yksilölliset toiveesi huomioiden.

Helena Aesthetics

Helena Aesthetics on osa Clinic Helenaa, joka tunnetaan laadukkaista terveyspalveluista. Vastaanottomme sijaitsee Tampereen keskustassa Rautatientorin laidalla.

Olemme erikoistuneet rintojen, kasvojen ja vartalon muotoiluun 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Olipa kyseessä kasvojenkohotus, rasvaimu tai täyteainehoidot, autamme sinua saavuttamaan toivomasi ulkonäön ja parantamaan itsetuntoasi. Tervetuloa keskustelemaan toiveistasi asiantuntevan plastiikkakirurgin vastaanotolla.

HelenaLinkedInArticle-scaled (1)

Osaava ja asiantunteva palvelu juuri sinulle

Helena Puonti on kansainvälisesti tunnustettu suomalainen plastiikkakirurgi ja yksi Suomen parhaista korjaavan mikrokirurgian asiantuntijoista. Helena Puonti on mm. kehittänyt maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen ”Tuntevan rinnan” menetelmän, jossa rinnan kauniin muodon lisäksi siihen tulee myös tuntoa.

”Esteettinen plastiikkakirurgia on erittäin yksilöllistä. Ei ole olemassa mitään standardileikkausta, vaan jokaisen asiakkaan kohdalla tulee ymmärtää henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet.”
– Helena Puonti

 

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme?

Helena Aesthetics on Clinic Helenan plastiikkakirurgian yksikkö Tampereella. Asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi ennen vastaanotolle tuloa.

gps

Rautatienkatu 27
33100, Tampere