Astetta upeampi sinä

Kaipaatko muutosta ulkonäköösi? Meille on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen itseesi ja ulkonäköösi. Tarjoamme korkealaatuisia ja turvallisia esteettisen ja plastiikkakirurgian palveluita Tampereella.

Hyödynnä nyt tarjous -30 % ensikonsultaatiosta tilaamalla uutiskirjeemme.

Lunasta tarjous

Alennuskoodi ensimmäisestä konsultaatiosta

Tilaa uutiskirjemme ja saat heti 30 % alennuskupongin, jonka voit käyttää ensimmäisessä konsultaatiotapaamisessa.

Osaava ja asiantunteva

Helena Puonti on kansainvälisesti tunnustettu suomalainen plastiikkakirurgi ja yksi Suomen parhaista korjaavan mikrokirurgian asiantuntijoista. 

Luonnollinen lopputulos 

Kun kasvojesi ulkonäkö askarruttaa, tule konsultaatioon Tampereelle ja löydämme sinulle sopivimman ratkaisun.

Joustava rahoitus

Voit maksaa toimenpiteesi laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Tutustu kumppaniemme rahoitusvaihtoehtoihin ja laske itsellesi sopiva kk-erä.

1L4A9260

Tule keskustelemaan toiveistasi

Ensimmäisellä konsultaatiokäynnillä keskustelemme toiveistasi liittyen esteettisen kirurgian ja plastiikkakirurgian toimenpiteisiin. Asiantunteva henkilökuntamme on apunasi, ja käymme läpi vaihtoehtoja toiveidesi pohjalta. 

Kokonaisvaltaista huolenpitoa - palvelua parhaimmillaan

Huippuosaava tiimimme välittää sinusta läpi koko hoitopolun. Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi hoidon jokaisessa vaiheessa. Tarjoamme laajan valikoiman plastiikkakirurgisia palveluita, ja jokainen hoito on suunniteltu huolellisesti.

Turvallisuus ennen kaikkea

Meille turvallisuutesi on ykkösasia. Voit luottaa siihen, että olet kokeneet ammattilaiset pitävät sinusta huolta muutosmatkallasi. 

Varaa aika

Lue lisää Clinic Helenasta >

Joustavat rahoitus­vaihtoehdot

Voit maksaa toimenpiteesi laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Tutustu kumppaniemme rahoitusvaihtoehtoihin ja laske itsellesi sopiva kk-erä.

Lunasta tarjous

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Oletko kiinnostunut huippuluokan esteettisistä ja plastiikkakirurgisista palveluista? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja pysy ajan tasalla uusimmista tarjouksista, tapahtumista ja hoitovaihtoehdoista.

Tilaamalla uutiskirjeen saat 30 % alennuskoodin ensimmäisestä konsultaatiokäynnistä suoraan sähköpostiisi! Tarjous on voimassa 30.6.2024 asti. 

gps

Rautatienkatu 27
33100, Tampere